Rólunk

Linképítéssel, tartalommarketinggel segítjük a kiváló helyezés elérésében

Online Marketing Ügynökség tevékenységünket 2016 óta végezzük. Kezdetben webfejlesztéssel foglalkoztunk, melyet a kialakult, és egyre fokozódó igények miatt kiegészítettünk keresőoptimalizálással. A területek összefüggése miatt fontos volt, hogy komplett szolgáltatásban gondolkodjunk.

A tartalommarketing elengedhetetlen a keresőoptimalzálás hatékonysága szempontjából, mely minden esetben kiegészül linképítéssel is. Eredményeink ezen a területen mára már megkérdőjelezhetetlenek, referenciáink között szerepel a Magyarországon egyedülálló topseller.hu marketplace, amely több fontos kulcsszóra is elérte az első oldal első pozícióját is!

Online Marketing Ügynökség fontos feladata, nem csak a PPC reklámok sikeres elvégzése, a forgalom növelése szempontjából, hanem hosszútávon is biztosítania kell a vállalkozások profit növelését, ezt pedig a keresőoptimalizálás tudja hatékonyan segíteni. Az évek során nemcsak az e-commerce területre fókuszáltunk, hanem a szolgáltatási területek is bekerültek a portfoliónkba, melyekben szintén jelentős sikereket értünk el.